עוגת גבינה חמה

ניתן לפזר אבקת סוכר לפני הגשה. מומלץ להגיש את העוגה חמה
השפים של Beko – מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים קינוח חלבי טעים שכל אחד יכול להכין לכבוד חג השבועות. כי בין הפשטידות, הלזניות והסלטים המושקעים חשוב לא לשכוח את הקינוחים החלביים שסוגרים כל ארוחה

רכיבים

100 גרם חמאה

300 גרם גבינת פילדלפיה

100 גרם חלב

8 חלמונים

13 חלבונים

60 גרם קמח

60 גרם עמילן תירס

130 גרם סוכר

מעט אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

נרפד תבנית אפייה עגולה בקוטר 28 ס"מ בנייר אפיה – חשוב שנייר האפייה יעלה על קצה התבנית לפחות ב-5 סנטימטר.

נחמם תנור ל-135 מעלות.

נמיס בעדינות את החמאה עם החלב בסיר גדול.

נוסיף את גבינת הפילדלפיה ונערבב.

נעביר את התערובת לקערה ונקציף בעזרת מטרפה.

בקערה נוספת נקציף את החלמונים ונערבב עם תערובת החמאה, החלב והגבינה.

בעזרת מסננת או נפה נוסיף את הקמח ואת עמילן התירס לקערה. נערבב את הכול עד קבלת תערובת חלקה.

נקציף את החלבונים בקערה, נוסיף את הסוכר.

נמשיך להקציף עד קבלת קצפת יציבה.

נקפל את הקצפת לתוך התערובת בצורה עדינה עד קבלת תערובת הומוגנית.

נעביר את החומרים לתבנית מרופדת נייר אפייה.

נכניס את העוגה לתנור החם לאפייה איטית במשך 70 דקות.

נוציא את העוגה בעדינות מהתנור וניתן לה להצטנן במשך 5 דקות.

ניתן לפזר אבקת סוכר לפני הגשה.

מומלץ להגיש את העוגה חמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר