עשרה מתמודדים התחרו בחצי הגמר המקומי במטרה להגיע לגמר תחרות בקרדי לגאסי הישראלית שיתקיים באתונה בפברואר 2018. הזוכה בגמר המקומי באתונה יטוס לייצג את ישראל בתחרות בקרדי לגאסי העולמית במקסיקו במאי 2018 מול יותר מ- 40 מתמודדים מרחבי העולם, בה הזוכה יוכתר כשגריר בקרדי העולמי.
איירין בנימין (זאלמה, באר שבע) – BACK TO BASICS
רכיבים
60 מ"ל Bacardi Carta Blanca
30 מ"ל מיץ ליים טרי
20 מ"ל סירופ יין אדום ותפוזים
15 מ"ל מי חומוס
2 דאש ביטר ארומטי
קישוט
קליפת תפוז
כוס
קופ
אופן ההכנה
שקשוק
אוראל לוי (אימפריאל קראפט קוקטייל בר, תל אביב) – RITUAL
רכיבים
45 מ"ל Bacardi 8
30 מ"ל אספרסו טרי
15 מ"ל אמארו איטלקי
15 מ"ל מיץ אננס
3 כפות קרם לוטוס
קישוט
אנגוסטורה ושברי פקאן
כוס
כוס קפה מחימר
אופן ההכנה
שקשוק וסינון עדין
נדב אריאל (223, תל אביב) – FIRME
רכיבים
50 מ"ל Bacardi Carta Oro
30 מ"ל מיץ גויאבה
20 מ"ל מיץ ליים
20 מ"ל מי סוכר
2 דאש עראק
קישוט
קליפת ליים
כוס
הייבול
אופן ההכנה
שקשוק