הקוקטיילים הזוכים בחצי גמר המקומי של תחרות בקרדי לגאסי 2016

באירוע שהתקיים בנוכחות בעלי חברת יבוא האלכוהול אקרמן ושלושה שופטים בינלאומיים, התחרו עשרה מתמודדים במטרה להגיע לגמר תחרות בקרדי לגאסי המקומית שתתקיים בפברואר 2016, בעקבותיה הזוכה הגדול יטוס לייצג את ישראל בתחרות בקרדי לגאסי העולמית בסן פרנסיסקו באפריל 2016 מול כ- 42 מתמודדים מרחבי העולם, שהזוכה בה יהפוך לשגריר בקרדי העולמי. לפניכם מתכוני שלושת הזוכים בתחרות חצי הגמר:בר שירה – אימפריאל ולה אוטרהEl camello… Locoרכיבים:45 מ"ל בקרדי לבן30 מ"ל מרטיני רוסו30 מ"ל מיץ ליים20 מ"ל סירופ סוכר90 מ"ל לאגר בהיראופן ההכנה:לשקשק את המרכיבים ביחד.למזוג לתוך כוס בירה גבוהה (350 מ"ל) מלאה בקרח.למחוץ טיפת לימון מעל. עומר פפרמן – 223Tainoרכיבים:60 מ"ל בקרדי גולד30 מ"ל מיץ לימוןדבש מדולל במעט מים10 מ"ל שרטרז ירוקדש אנגוסטורה ביטרסאופן ההכנה:לשקשק ולסנן כפול לכוס קופ (כוס מרטיני עגלגלה). קישוט: פלח תפוח.ריי וואייט – ספייסהאוסThe sun also risesרכיבים:60 מ"ל בקרדי לבן30 מ"ל דבש מדולל במים30 מ"ל לימון 2 כפיות חליטת תה מסוג גנמאצ'יה.אופן ההכנה:לשקשק ולמזוג לכוס שנטבלה לפני כן בסוכר חום שרוף.לקשט את הכוס באצות ירוקות.     צילום עדי פהר

באירוע שהתקיים בנוכחות בעלי חברת יבוא האלכוהול אקרמן ושלושה שופטים בינלאומיים, התחרו עשרה מתמודדים במטרה להגיע לגמר תחרות בקרדי לגאסי המקומית שתתקיים בפברואר 2016, בעקבותיה הזוכה הגדול יטוס לייצג את ישראל בתחרות בקרדי לגאסי העולמית בסן פרנסיסקו באפריל 2016 מול כ- 42 מתמודדים מרחבי העולם, שהזוכה בה יהפוך לשגריר בקרדי העולמי. לפניכם מתכוני שלושת הזוכים בתחרות חצי הגמר:

בר שירה – אימפריאל ולה אוטרה
El camello… Loco
רכיבים:

45 מ"ל בקרדי לבן
30 מ"ל מרטיני רוסו
30 מ"ל מיץ ליים
20 מ"ל סירופ סוכר
90 מ"ל לאגר בהיר
אופן ההכנה:
לשקשק את המרכיבים ביחד.
למזוג לתוך כוס בירה גבוהה (350 מ"ל) מלאה בקרח.
למחוץ טיפת לימון מעל.

עומר פפרמן – 223
Taino
רכיבים:

60 מ"ל בקרדי גולד
30 מ"ל מיץ לימון
דבש מדולל במעט מים
10 מ"ל שרטרז ירוק
דש אנגוסטורה ביטרס
אופן ההכנה:
לשקשק ולסנן כפול לכוס קופ (כוס מרטיני עגלגלה).
קישוט: פלח תפוח.

ריי וואייט – ספייסהאוס
The sun also rises
רכיבים:

60 מ"ל בקרדי לבן
30 מ"ל דבש מדולל במים
30 מ"ל לימון
2 כפיות חליטת תה מסוג גנמאצ'יה.
אופן ההכנה:
לשקשק ולמזוג לכוס שנטבלה לפני כן בסוכר חום שרוף.
לקשט את הכוס באצות ירוקות.

 

 

צילום עדי פהר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר