באירוע שהתקיים בנוכחות בעלי חברת יבוא האלכוהול אקרמן ושלושה שופטים בינלאומיים, התחרו עשרה מתמודדים במטרה להגיע לגמר תחרות בקרדי לגאסי המקומית שתתקיים בפברואר 2016, בעקבותיה הזוכה הגדול יטוס לייצג את ישראל בתחרות בקרדי לגאסי העולמית בסן פרנסיסקו באפריל 2016 מול כ- 42 מתמודדים מרחבי העולם, שהזוכה בה יהפוך לשגריר בקרדי העולמי. לפניכם מתכוני שלושת הזוכים בתחרות חצי הגמר:
בר שירה – אימפריאל ולה אוטרה
El camello… Loco
רכיבים:
45 מ"ל בקרדי לבן
30 מ"ל מרטיני רוסו
30 מ"ל מיץ ליים
20 מ"ל סירופ סוכר
90 מ"ל לאגר בהיר
אופן ההכנה:
לשקשק את המרכיבים ביחד.
למזוג לתוך כוס בירה גבוהה (350 מ"ל) מלאה בקרח.
למחוץ טיפת לימון מעל.
עומר פפרמן – 223
Taino
רכיבים:
60 מ"ל בקרדי גולד
30 מ"ל מיץ לימון
דבש מדולל במעט מים
10 מ"ל שרטרז ירוק
דש אנגוסטורה ביטרס
אופן ההכנה:
לשקשק ולסנן כפול לכוס קופ (כוס מרטיני עגלגלה).
קישוט: פלח תפוח.
ריי וואייט – ספייסהאוס
The sun also rises
רכיבים:
60 מ"ל בקרדי לבן
30 מ"ל דבש מדולל במים
30 מ"ל לימון
2 כפיות חליטת תה מסוג גנמאצ'יה.
אופן ההכנה:
לשקשק ולמזוג לכוס שנטבלה לפני כן בסוכר חום שרוף.
לקשט את הכוס באצות ירוקות.
צילום עדי פהר