עוגת גבינה שוקולד ללא אפייה

לאחר שהתערובת מתאחדת ניצק את התערובת על בסיס הביסקוויט ונכניס את העוגה למקרר להתייצבות. צילום Beko
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים קינוח שוקולדי מתוק – עוגת גבינה שוקולד ללא אפייה שמתאימה לכול יום בשנה

מצרכים

280 גרם גבינת שמנת

200 מ"ל שמנת להקצפה

180 גרם שוקולד מומס (מריר או שוקולד לבחירתכם)

180 גרם ביסקוויטים (וניל או שוקולד)

20 גרם אגוזים קצוצים

100 גרם חמאה

צילום Beko

אופן ההכנה

במערבל מזון נטחן את הביסקוויטים והאגוזים עד קבלת מרקם דק.

נמיס את החמאה על אש קטנה.

נוסיף את פירורי הביסקוויטים עד קבלת תערובת אחידה.

בתבנית קפיצית עגולה נניח את תערובת הביסקוויטים והחמאה כבסיס לעוגה.

נהדק היטב ונכניס למקרר בזמן שנכין את מלית העוגה.

נקציף את 200 מ"ל השמנת להקצפה.

בקערה גדולה נערבב בתנועת קיפול את גבינת השמנת עם השמנת שהקצפנו.

נמיס את השוקולד ונוסיף אותו בהדרגה לתערובת הגבינה.

לאחר שהתערובת מתאחדת, ניצק את התערובת על בסיס הביסקוויט.

נכניס את העוגה למקרר להתייצבות.

נשאיר את העוגה במקרר לפחות 3 שעות לפני הגשה.

ניתן לקשט עם פירורי שוקולד במגוון טעמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר