קיש בצל מקורמל ועגבניות שרי

יוצקים את התערובת לבסיס האפוי ואופים שוב באותה טמפרטורה במשך 15 דקות. מוציאים מהתנור, מקשטים בעגבניות השרי והעירית הנותרות ואופים עוד 15 דקות
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון של קיש בצל מקורמל מוגש לצד עגבניות שרי. מנה עשויה ברוח חג השבועות ומתאימה למשפחה ולאורחים כל השנה

רכיבים עבור הקיש

שמן זית

1 גיליון בצק עלים

250 גרם גבינת שמנת

4 ביצים

120 מ"ל שמנת לבישול

70 גרם גבינה מגוררת

מלח, פלפל

120 גרם בצל מקורמל

100 גרם עגבניות שרי

 לקישוט

6 עגבניות שרי

עירית

בזיליקום טרי

אופן ההכנה

משמנים תבנית קיש בשמן זית.

מרפדים אותה בבצק עלים ומעצבים את הבסיס והצדדים. מניחים נייר אפייה מעל המאפה וממלאים אותו בחומוס.

אופים בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 15 דקות.

בקערה, מערבבים את גבינת השמנת עם גבינה מגוררת, ביצים, שמנת, מלח ופלפל.

מקציפים עד קבלת בלילה אחידה.

מוסיפים בצל סגול ועגבניות שרי – חותכים לרבעים ומוסיפים לתערובת.

יוצקים את התערובת לבסיס האפוי ואופים שוב באותה טמפרטורה במשך 15 דקות.

מוציאים מהתנור, מקשטים בעגבניות השרי והעירית הנותרות ואופים עוד 15 דקות.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר