שוקו מאניה

מרכיביםכפית וחצי שוקו40 מ"ל אמרטו די סורנו60 מ"ל אייריש קרים מילוודחלב מוקצףאופן הכנהמערבבים שוקו ואמרטו לעיסה מוזגים לכוס מרטיני מציפים מעל אייריש קרים ומעל מניחים שכבה של קצף חלב.מעטרים באבקת שוקו.

מרכיבים
כפית וחצי שוקו
40 מ"ל אמרטו די סורנו
60 מ"ל אייריש קרים מילווד
חלב מוקצף

אופן הכנה
מערבבים שוקו ואמרטו לעיסה מוזגים לכוס מרטיני מציפים מעל אייריש קרים ומעל מניחים שכבה של קצף חלב.

מעטרים באבקת שוקו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר