קפה קר בתוספת אייריש קרים

רכיבים150 מ"ל 'חלב תנובה +' מיוחד לקפהחצי כפית קפה נמס (מכל סוג)30 מ"ל אייריש קרים15 מ"ל מי סוכר (2 כפיות סוכר מומס)5 קוביות קרחאופן הכנה1. ממיסים את הקפה הנמס במעט מים חמים2. מערבבים את הסוכר המומס/מי הסוכר והקפה המומס3. מוסיפים את קוביות קרח4. משקשקים את קרטון החלב למשך 20 שניות5. מוזגים את החלב המוקצף לכוס נפרדת ומערבבים עם האייריש קריםמוזגים את החלב והאייריש קרים לכוס עם הקפה.

רכיבים
150 מ"ל 'חלב תנובה +' מיוחד לקפה
חצי כפית קפה נמס (מכל סוג)
30 מ"ל אייריש קרים
15 מ"ל מי סוכר (2 כפיות סוכר מומס)
5 קוביות קרח

אופן הכנה
1. ממיסים את הקפה הנמס במעט מים חמים
2. מערבבים את הסוכר המומס/מי הסוכר והקפה המומס
3. מוסיפים את קוביות קרח
4. משקשקים את קרטון החלב למשך 20 שניות
5. מוזגים את החלב המוקצף לכוס נפרדת ומערבבים עם האייריש קרים

מוזגים את החלב והאייריש קרים לכוס עם הקפה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר