28.10-2.12.17: פסטיבל הזית במשק משפחת ג'השאן

במרכז המבקרים ניתן יהיה לקנות גם שמני זית כתית מעולה, זיתים כבושים, טחינה, חליטות תה גלילי ודבש
אירועי פסטיבל הזית במשק משפחת ג'השאן יחלו השנה ב-28.10 בשעה 10:00 לפני הצהריים. בפסטיבל מאכלים גליליים בניחוח בדואי עם שף יחיא אל הייב

המבקרים השנה באירועי פסטיבל הזית במשק משפחת ג'השאן שבמושב כלנית שבגליל התחתון – מ- 28 באוקטובר עד 2 בדצמבר, יזכו לחוויות קולינריות בזכות  המטעמים  הגליליים בניחוח בדואי שיוכנו על ידי השף יחיא אל הייב, שידגים הכנת מטעמים מעלים וצמחים הגדלים בגליל. לצד השף יכינו בנות משפחת ג'השאן מטעמים מבית אימא, וכן ייאפו בטאבון פיתות זעתר ולבנה.

במרכז ובבית הבד הסמוך אליו יוכלו המבקרים לקחת חלק בעצירת שמן הזית ולקנות שמן מיד לאחר עצירתו, וכן להשתתף בסדנאות להכנת זיתים כבושים וכדורי לבנה בשמן זית. באגף הקוסמטיקה החדש של ג'השאן יודגמו תכשירי הקוסמטיקה הבריאותית של המקום, המבוססים על תמהיל של שמן זית איכותי עם שמנים ארומתרפיים. עם קניית שני מוצרים מקבלים את השלישי חינם.

במרכז המבקרים ניתן יהיה לקנות גם שמני זית כתית מעולה, זיתים כבושים, טחינה, חליטות תה גלילי ודבש. מי שירכוש מוצרים ב- 1,000 שקלים יוכל לקנות ב- 30 שקלים את הספר "אסלי" מטבח ערבי-גלילי מאת השף יחיא אל הייב, שמחירו המלא  130 שקלים. במקום הוכשר אזור לפיקניק עבור המבקרים. האירועים יתקיימו בכל מזג אוויר. הכניסה לכל האירועים ללא תשלום. הארוחות במחיר 20 שקלים לאדם. הפעילות מ- 10:00 בבוקר עד 18:00. גם ביתר ימות השבוע, כולל שישי, יהיו מרכז המבקרים ובית הבד פתוחים לקהל הרחב, לא כולל הפעילויות.

הכתובת ב-WAZE: "משק משפחת ג'השאן" במושב כלנית, 10 ק"מ צפונית לצומת גולני. לפרטים 050-7881481.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר