QUEEN’S PARK SWIZZLE

מתכון של דניאל ג'יימס, שגריר המותג אנגוסטורה (Anggustura) על בסיס רום אנגוסטורה 1919 - בלנד מיוחד שנוצר לראשונה לאחר שריפת ענק שהרסה בשנת 1932 את מחסני הרום וחלק מהמזקקה בטרינידד

לערבב את כל הרכיבים בשייקר ולהוסיף ביטר וקרח כתוש. צילום אמנון פאר
לערבב את כל הרכיבים בשייקר ולהוסיף ביטר וקרח כתוש. צילום אמנון פאר

רכיבים

30 מ"ל רום אנגוסטורה 1919

25 מ"ל רום אנגוסטורה 5 שנים

25 מ"ל ליים טרי

20 מ"ל  סירופ Demerara

8 עלי מנטה

אופן ההכנה

לערבב את כל הרכיבים בשייקר.

להוסיף ביטר וקרח כתוש.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה