QUEEN’S PARK SWIZZLE

לערבב את כל הרכיבים בשייקר ולהוסיף ביטר וקרח כתוש. צילום אמנון פאר
מתכון של דניאל ג'יימס, שגריר המותג אנגוסטורה (Anggustura) על בסיס רום אנגוסטורה 1919 – בלנד מיוחד שנוצר לראשונה לאחר שריפת ענק שהרסה בשנת 1932 את מחסני הרום וחלק מהמזקקה בטרינידד

רכיבים

30 מ"ל רום אנגוסטורה 1919

25 מ"ל רום אנגוסטורה 5 שנים

25 מ"ל ליים טרי

20 מ"ל  סירופ Demerara

8 עלי מנטה

אופן ההכנה

לערבב את כל הרכיבים בשייקר.

להוסיף ביטר וקרח כתוש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר