רכיבים ל-6 מנות
6 תפוחי אדמה גדולים מבושלים ומעוכים לפירה
2 כפות מיונז הולנדי כמו של מאסטר שף
לשכבת הבשר
2 כפות שמן זית
500 גרם בקר טחון
1 פחית עגבניות חתוכות דק כמו של מאסטר שף
תבלינים: מלח, פלפל ואורגנו יבש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבשר 3-5 דקות תוך כדי הפרדה לפירורים.
מוסיפים עגבניות, מתבלים ומבשלים 5 דקות.
משטחים את התערובת בתבנית פיירקס.
מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם מיונז ורוטב שום. מתבלים גם במלח, פלפל ואורגנו.
משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר .
אופים 20 דקות או עד הזהבה.