חומרים ל-6 מנות
6 טורטיות
מיונז הולנדי כמו של מאסטר שף להברשה
למלית
350 גרם בשר טלה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
1 כפית בהרט
מלח ופלפל שחור
להגשה
טחינה
סלט ירקות או ירקות חתוכים
אופן ההכנה
מכינים את מלית הבשר
מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.
מורחים כל טורטייה במיונז.
משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.
מכניסים לטוסטר גריל לכ-5 דקות מכל צד, עד שמשחים והבשר עשוי.
לקבלת טורטייה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית לקראת סוף ההכנה, ואופים עוד 2 דקות.
גיוון
ניתן להחליף את המיונז להברשת הטורטייה במיונז מתובל בשום או מיונז ספייסי.
הגשה
מגישים עם טחינה ועם ירקות חתוכים או סלט ירקות.