מרכיבים
כפית וחצי שוקו
40 מ"ל אמרטו די סורנו
60 מ"ל אייריש קרים מילווד
חלב מוקצף
אופן הכנה
מערבבים שוקו ואמרטו לעיסה מוזגים לכוס מרטיני מציפים מעל אייריש קרים ומעל מניחים שכבה של קצף חלב.
מעטרים באבקת שוקו.
מרכיבים
כפית וחצי שוקו
40 מ"ל אמרטו די סורנו
60 מ"ל אייריש קרים מילווד
חלב מוקצף
אופן הכנה
מערבבים שוקו ואמרטו לעיסה מוזגים לכוס מרטיני מציפים מעל אייריש קרים ומעל מניחים שכבה של קצף חלב.
מעטרים באבקת שוקו.