חומרים:
1/2 דג דניס
1/2 סלק
100 גרם מיונז
כף כוסברה קצוצה
1/2 לימון כבוש
15 גרם צלפים
10 גרם פלפל חריף אדום
גרידה מלימון אחד
10 מ"מ שמן זית
מלח
פלפל
מיץ לימון
אופן ההכנה:
חותכים את הדניס לקוביות קטנות ותטבלים בשמן זית מלח, פלפל, צלפים ופלפל חריף.
חותכים את הסלק לקוביות קטנות ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
טוחנים את המיונז עם לימון כבוש וכוסברה (איולי של כוסברה ולימון כבוש).
לוקחים כוס מרטיני ויוצרים שכבות של האיולי כוסברה ולימון כבוש, ושל הטרטר.