חומרים (8 מנות):
לבסיס:
200 גרם קורנפלקס ללא סוכר
200 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
למוס:
250 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
250 גרם קצפת צמחית
לסלט:
2 תפוחי עץ "גרני סמית"
קליפה מגורדת מלימון אחד
1 כף סירופ תפוחי עץ ללא סוכר
5 עלי נענע
אופן ההכנה:
לבסיס:
מפוררים או טוחנים קורנפלקס. ממיסים שוקולד, בסיר כפול ומערבבים. משטחים על נייר אפייה, מהדקים ומקררים כשעה עד התייצבות. חותכים לריבועים.
למוס:
ממיסים שוקולד ומצננים לטמפרטורת החדר. מקציפים שמנת לקצפת יציבה. מקפלים בעדינות את השוקולד אל הקצפת ומצננים שעתיים.
לסלט:
ממש לפני ההגשה חותכים לרצועות דקות את תפוחי העץ ומערבבים עם נענע קצוצה, גרידת הלימון וסירופ תפוחי העץ.
להגשה:
מניחים יחידה מהבסיס בצלחת. מזלפים עליו מוס (או מניחים תלולית מוס באמצעות 2 כפות), מפזרים מסביב או מעל את סלט תפוחי העץ.