4 מנות
מצרכים:
240 גרם בורי נקי מהעצמות ומהעור
פלפל אדום בינוני
תפוח עץ ירוק
בצל סגול בינוני
חופן עלי נענע טריים
50 גרם שומשום שחור
מיץ מלימון אחד
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
בלסמי מצומצם – כוס חומץ בלסמי ושתי כפות סוכר חום
אופן ההכנה:
חותכים את הדג, הירקות והתפוחים לקוביות של 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ ושמים בקערה.
קוצצים את הנענע ומוסיפים את הנענע והשומשום לקערה.
מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל.
הגשה:
מסדרים את תערובת הסביצ'ה בתוך "רינג" (טבעת שניתן לקנות בחנויות המתמחות).
מזלפים את הבלסמי, ומפזרים שומשום למעלה.
מגישים בתוספת לחם או טוסטים בצד.