מותאם לפי מנה אחת, יש להכפיל הכמויות בהתאם
חומרים
250 גרם פילה סלומון
70 גרם מיסו לבן
70 גרם מיונז
200 גרם עלי תרד
מלח פלפל ושום
שמן סויה
אופן ההכנה
1. מערבבים בכלי את המיונז עם המיסו לבן.
2. שמים את פילה הסלמון על נייר אפיה ויוצקים עליו את הרוטב של המינז והמיסו שהכנו קודם לכן.
3. סוגרים את הנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך 15 דקות
4. שוטפים את עלי התרד ומייבשים אותם
5. לאחר מכן מטגנים לכ-2 דקות עם כף שמן סויה במחבת מלח, פלפל ושום כתוש
6. מוציאים את התרד מהמחבת ומניחים במרכז הצלחת ומעליו מניחים את נתח פילה הסלומון