מצרכים:
4 כפות קקאו
1/4 1 כוסות סוכר
1/4 כוס מים
200 גר' חמאה
5 ביצים
1/4 כוס קמח תופח
אופן ההכנה:
מערבבים בסיר את הקקאו, סוכר, מים וחמאה.
ממיסים לאט עד לקבלת תערובת חלקה
מפרידים את הביצים.
מוסיפים 5 חלמונים לתערובת.
מצננים
מוסיפים לתערובת את הקמח התופח.
מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף אחיד.
מאחדים את תערובת השוקולד וקצף הביצים.
מערבבים בתנועות קיפול.
אופים בתבנית בקוטר 26 כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
מצרכים לקרם שוקולד:
150 גר' שוקולד מריר
100 גר' שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים.
מצפים את העוגה.