חומרים ל- 4 מנות:
4 יחידות פילה סלמון בעישון חם "מעדני מיקי".
לרוטב:
3 כפות חרדל דיז'ון צרפתי .
חצי כוס שמנת מתוקה לבישול.
2 שיני שום פרוסות .
ענף טימין.
מלח ופלפל שחור גרוס.
2 כפות יין לבן .
2 כפות שמן זית .
לקישוט:
ענף טימין ותוספת לבחירה .
אופן ההכנה:
מחממים את שמן הזית.
מטגנים את השום והטימין,
מוסיפים את היין .
מצמצמים ומוסיפים את השמנת והחרדל.
מתבלים ומצמצמים שוב.
מחממים את נתח הסלמון ויוצקים מעל את הרוטב .
מעטרים ומגישים.