קוקטייל ואן גוך רימונים
מצרכים:
60 מ"ל ואן גוך רימונים
30 מ"ל סאוור
קווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב
לקישוט:
אוכמניות אדומות
אופן ההכנה:
1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח.
מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).
משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח.
מסננים את הקוקטייל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובה כוס שמפניה קפואה או כוס קוקטייל.
משלימים וסוגרים עם השמפניה.
הצעת הגשה:
אוכמניות אדומות
BORDO
מצרכים:
כף גדושה של גרגרי רימון לתוך הכוס
1 ואן גוך רימון
0.5 קרם דה קסיס
1 סאוור
1 מיץ רימון
אופן ההכנה:
בשייקר לכוס מרטיני.