סן פלגרינו מחפשת את השפים הצעירים הטובים בעולם ל-2015

במהלך חודש נובמבר יוכלו שפים צעירים מכל מקום בעולם, להגיש את מועמדותם לצד מנות הדגל שלהם, וזאת דרך אתר האינטרנט www.finedininglovers.com – כתב העת המקוון לחובבי מזון שפועל בחסות סן פלגרינו ואקווה פאנה

סן פלגרינו, מותג המים המוגזים, משיק פרויקט גלובלי חדש ושונה משנים עברו, לאיתור השפים הצעירים הטובים ביותר בעולם, הפרויקט יוצא לדרך בימים אלה, ומשקף את מחויבות המותג לתמיכה בכישרונות חדשים.

במהלך חודש נובמבר יוכלו שפים צעירים מכל מקום בעולם, להגיש את מועמדותם לצד מנות הדגל שלהם, וזאת דרך אתר האינטרנט www.finedininglovers.com – כתב העת המקוון לחובבי מזון שפועל בחסות סן פלגרינו ואקווה פאנה.
השפים נדרשים להיות מתחת לגיל 30 ובעלי ותק מקצועי של שנה אחת לפחות כשף, סו-שף או מנהל מחלקה (chefs de partie) במסעדה.

החל מאמצע חודש דצמבר יחולקו כל המועמדים ל-20 אזורים בהתאם לאזור הגיאוגרפי שממנו הם מגיעים. המרכז הבינלאומי המוביל בעולם לחינוך והכשרה בסודות המטבח האיטלקי ALMA"" (www.alma.scuolacucina.it), יבחר מתוך כלל הפניות המקוונות את 10 המועמדים הסופיים מכל אזור, על-פי חמישה כללי זהב: מצרכים, כישורים, כישרון, יופי, מסר.

במהלך החודשים ינואר-פברואר 2015 יידרשו עשרת המועמדים הסופיים של כל אזור להתחרות באירוע מקומי, ועד סוף פברואר יוכרזו 20 השפים הצעירים המקומיים הטובים ביותר מכל אזור ויהפכו למועמדים הסופיים הרשמיים.

בנוסף, לראשונה ובעקבות שיתוף הפעולה עם החברות מיסוני ובולגארי, סן פלגרינו תשתף פעולה עם המגזין "ווג איטליה".

במהלך חודש מרץ 2015 תצוות ווג איטליה את 20 השפים עם 20 מעצבים צעירים, שכל אחד מהם יהגה יצירת אופנה בהשראת מנת הדגל של השפים.

טקס הענקת הפרסים של סן פלגרינו ייערך במילאנו בתאריכים 25-27 ביוני, במהלכם תשמש סן פלגרינו כמותג המים הרשמי באקספו מילאנו 2015 ובביתן האיטלקי. במהלך האירוע ניתן יהיה להתרשם לראשונה ממנות הדגל ומיצירות האופנה, ולהוקיר עם ווג איטליה את השפים והמעצבים הצעירים הטובים ביותר מבין המתחרים.

פרס השף הצעיר לשנת 2015 של סן פלגרינו יוענק על-ידי חבר שופטים בינלאומי של שפים מפורסמים, ואילו חובבי הבישול והאופנה שיהיו נוכחים באירוע הסופי יצביעו כדי לבחור בצמד השף/מעצב הטוב ביותר לשנת 2015.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר