CULINARY 2015: התערוכה השנתית למזון וקולינריה לשוק המקצועי בדן פנורמה ת"א 8-9 ביוני

במסגרת התערוכה יציגו תחת קורת גג אחת עשרות יצרני מזון מקומיים לצד יבואנים, החל מיצרנים קטנים ויצרני בוטיק, עד חברות מזון גדולות ומובילות

תערוכת Culinary שתתקיים ב-8-9 ביוני במרכז הכנסים דן פנורמה ת"א, הינה תערוכה שנתית למזון ולקולינריה לשוק המקצועי המתקיימת זו השנה השלישית.
לתערוכה מגיעים אלפי מבקרים ובהם שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, קייטררים ובעלי אולמות אירועים, בעלי בתי קפה, עיתונאי אוכל ובלוגרים.

במסגרת התערוכה יציגו תחת קורת גג אחת עשרות יצרני מזון מקומיים לצד יבואנים, החל מיצרנים קטנים ויצרני בוטיק, עד חברות מזון גדולות ומובילות.

 

ביניהם:
טרה – משק צוריאל: במתחם גדול ומרכזי בתערוכה יקימו המחלבות מסעדה איטלקית שבה ישיקו את גבינת המוצרלה החדשה של טרה (ללא חומרים משמרים) ואת מגוון גבינות האיכות של משק צוריאל המתאימות למטבח האיטלקי, בהן בולגרית 24% שומן החדשה (לפיצה ולפוקאצ'ה).

דיפלומט: הופעה ראשונה של אחד מתאגידי המזון הגדולים והמסקרנים בישראל עם סל המוצרים החדש והרחב שלו, בעקבות ההצטרפות של חברת הייבוא "טומין" (מותגי מזון איטלקיים) ושל חברת הייבוא "אוריינטל פוד" (מוצרים אסייתיים). 

נספרסו: החטיבה העסקית של Nespressoמשיקה חווית קפה המיועדת לשוק המקצועי. במסגרת התערוכה תציג החברה מכונות ייעודיות, מעוצבות וקלות לתפעול בטכנולוגיה ייחודית. המכונות מאפשרות בלחיצת כפתור פשוטה להכין מגוון של מתכוני קפה – החל מאספרסו משובח עם שכבת קרמה סמיכה עד קפוצ'ינו.

Import 4u: חברת המזון המתמחה בייבוא מוצרים וחומרי גלם מאיטליה תתמקד בתערוכה בנושא הפיצות, ותארח את מאסטר הפיצה האיטלקי, הפיציולו אלסנדרו לו סטוקו. 

 

מעדני מיקי: יצרנית הסלטים ומוצרי הדגים, תציג את מבחר מוצריה לקהל המוסדי, בהם סלטי הטחינה והחומוס זוכי מבחן הטעימה הארצי, ופיתוחים חדשים בתחום מעדני הדגים הכוללים "רוסט טונה מעושן" ו"רוסט סלמון מעושן" – מעדני דגים דמויי פסטרמה.

לחם: בתערוכה יושק השירות החדש והמסקרן של "לחמא", המביא את המאפים והלחמים המוכרים למסעדות ובתי מלון כל יום, לבחירה, קפוא או טרי.

 


פלא שף: במתחם הקונדיטוריה של התערוכה תארח חברת פלא שף את השף קונדיטור הצרפתי דיוויד דוקהם, שיערוך הדגמות ממגוון מוצריה. 

גם השנה יתקיימו במקביל לתערוכה פאנלים בהנחיית עיתונאי אוכל, ובהשתתפות שפים, קונדיטורים, מסעדנים ואנשי אוכל בכירים, בהם חיים כהן (יפו תל אביב), אסף גרניט (מחניודה, פאלומר), רן שמואלי (קלארו), רותי ברודו ( R2M), דיוויד פרנקל (פרונטו), רפי אדר (פרונטו), רביבה אפל (רביבה וסיליה), דודו אוטמזגין (רשת דודו אוטמזגין), מיקי שמו (מיקי שמו הקונדיטוריה), מנה שטרום (קמפנלו)ואחרים.
רשימת הפאנלים וההרצאות באתר התערוכה

 

 אירועים בתערוכה:
Culinary Doc – צלמי האוכל המובילים של ישראל למען עמותת שורשים: באולם הכניסה לתערוכת קולינרי תתקיים תערוכת צילומי אוכל ראשונה וגדולה מסוגה. בין הצלמים המשתתפים: דן פרץ, נלי שפר, השף איל שני, אבי גנור, בן יוסטר, דניאל לילה, אפרת ליכטנשטנט.

פרס הקינוח הישראלי הטוב ביותר לשנת 2015 בשיתוף "דן גורמה" – הכרזה על הזוכים בתחרת הקינוח הישראלי המתקיימת זu השנה השנייה' במטרה לעודד עשייה ויצירה של קונדיטוריה מקומית.

חלוקת תעודות הוקרה למוסדות הקולינריים של ישראל.

בקומה ב' תצוגה של קולקציית הקיץ של מבשלות הבוטיק הישראליות לבירה.

ניהול והפקה: סטודיו בן עמי
ניהול תוכן: מרב סריג
יו"ר התערוכה: חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות ורכש, מלונות דן

מיקום: מרכז הכנסים דן פנורמה ת"א
שעות התערוכה: 11:00-19:00
הרשמה לקהל המקצועי בלבד

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר