לראשונה התקיים פוד אקספו 2016 – כנס קולינרי ותערוכה לשוק המקצועי

הכנס אורגן והופק ביוזמת Chef's Club Israel שהוקמה על ידי השף חי שוורץ ואיש העסקים שחר שאטי, וחברת "נעמן". לפי המארגנים הגיעו אליו מאות שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, טבחים, מנהלי רכש, מנהלי מזון ומשקאות, בעלי חברות קייטרינג

באירוע FOOD EXPO 2016 שהתקיים לראשונה באולם התצוגה של חברת נעמן, הוצגו חדשות מתעשיית המזון בישראל, לצד חידושים בציוד, כלי בישול, כלי הגשה וטכנולוגיות מיוחדות למלונאות, מסעדות, ענפי האירוח השונים, וכלל השוק המקצועי.

הכנס אורגן והופק ביוזמת Chef's Club Israel שהוקמה על ידי השף חי שוורץ ואיש העסקים שחר שאטי, וחברת "נעמן". לפי המארגנים הגיעו אליו מאות שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, טבחים, מנהלי רכש, מנהלי מזון ומשקאות, בעלי חברות קייטרינג.

בין החברות שהציגו בכנס: אסם נסטלה, מעדני מיקי, יקבי בנימינה, וורולקר, תמרה רטבים, נעמן פרופשיונל, השטרודל ועוד, מזרח ומערב, CHEF WORKS, לחם חם.

אסם נסטלה פרופשיונל הציגה חידוש בקטגורית הביצים המפוסטרות עם מוצרי חברת צ'אם, המהוות בסיס למגוון שימושים במטבח המקצועי: חביתות, פשטידות, בצקים, עוגות, פסטות, מיונז, עוגות, קצפת, מוסים, רטבים, גלידות, ביצים קשות (מקולפות) וחביתות קפואות. כשרות בד"צ העדה החרדית ובעל"ז.

רשת 'נעמן' חשפה פתרונות לעבודה מקצועית ונוחה בתחום כלי האוכל, הבישול ואביזרים, החל מכלי אוכל מחוזקים, כלי בישול גדולים, סכינים, ועוד מוצרים משלימים המיועדים לשוק המקצועי והמוסדי.

תמרה רטבים השיקה מוצר חדש בשוק הישראלי – מוצר טבעוני, ללא לקטוז וללא טעמי לוואי: רוטב אלפרדו פרווה הבנוי כרוטב שמנתי במרקם סמיך.

.
חברת וורולקר המתמחה במתן ייעוץ ופתרונות לתנורים, מדיחי כלים, מקררים, צ'יפסרים, תנורי פיצות וקוצצים, חשפה מערכת לצליית מזון מלמעלה ומלמטה בו זמנית.

יקב בנימינה הציג שני יינות חדשים: בנימינה רזרב קברנה סוביניון – יין אדום יבש, ובנימינה רזרב סמיון 2014.

שף וורקס מתמחה בייצור ביגוד קולינרי. בין פריטי הקולקציה החדשה שהושקו  ביריד: ג'קטים מבדים קלים, פטנט רשום של החברה, וכן סינרים מקצועיים, מכנסי שף וג'קטי שף בשלל בדים וצבעים.

"מעדני מיקי" – יצרנית הסלטים ומוצרי הדגים, הציגה והטעימה סלטי טחינה וחומוס, ופיתוחים חדשים בתחום מעדני הדגים הכוללים "רוסט טונה מעושן" ו"רוסט סלמון מעושן" – מעדני דגים דמוי פסטרמה.


מזרח ומערב
– המתמחה באוכל וחומרי גלם אסיאתי ומוצרי גורמה לשוק המקצועי והקמעונאי, הציגה מגוון רטבים, בהם מקלוני אורז ללא גלוטן, קרם קוקוס. 

שטרודל ועוד – קינוחי פרווה לשוק המוסדי, לצד מגוון שטרודלים עם מילויים שונים כגון תפוחים, פרג וגבינה. 

לחמא – חברה משפחתית קטנה המייצרת מגוון של מוצרי מאפה, שצמחה והקימה מפעל לחם כדי לספק לשפים מקצועיים מוצרי לחם לרענון אפייה קל ומהיר במקום. לחמא מייצרת מעל ל-150 סוגים שונים של לחמים ומוצרי מאפה המותאמים למסעדות, בתי קפה, קייטרינג, בתי-מלון, בתי מאפה ומאפיות.

 

 

צילום מבעד לעדשה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר