קורס נאמני בטיחות מזון: הדרך היעילה ביותר להתמודד עם הרעלות מזון היא למנוע אותן

בכל פעם שמתפרסמת כתבה במדיה על בטיחות מזון לקויה, תדמיתו של ענף המסעדות נפגעת. אין ספק שרמת הבטיחות בענף המזון נמוכה בגלל חוסר בידע מקצועי ותיאורטי

בכל פעם שמתפרסמת כתבה במדיה על בטיחות מזון לקויה, תדמיתו של ענף המסעדות נפגעת. אין ספק שרמת הבטיחות בענף המזון נמוכה בגלל חוסר בידע מקצועי ותיאורטי.

מי שנותן מענה לכך הוא בית הספר מ.ב.ט, שקורס נאמני בטיחות מזון אותו יפתח בחודש מרץ 2016, ייתן ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, המזון והשלכותיו על בריאות הסועד, גורמים המשפיעים על בריאות ובטיחות המזון, היגיינה של העובדים והשפעתה על בטיחות המזון.

קורס נאמני בטיחות מזון מיועד לאנשי מקצוע כמו מנהלי מערכות הזנה, מנהלי מטבח, מנהלי מטבחים מוסדיים, חברות קייטרינג, מלונות ומסעדות.

הקורס הקרוב יפתח ב- 20.3.16, ויכלול ארבעה מפגשים – אחד בשבוע, בסך הכל 25 שעות לימוד.
המרצה בקורס הוא גריגורי רודשטיין – סגן מפקח ארצי לבריאות הסביבה, והלימודים יתקיימו ברחוב הלחי 31, בני ברק.
לעומדים בהצלחה במבחנים תוענק תעודת "נאמן תברואה ובטיחות מזון" – מטעם משרד הבריאות.

אילן קאשי, מנכ"ל מ.ב.ט, מציין כי בשנים הקרובות תעודת נאמן בטיחות תהייה תנאי סף הכרחי לתפקידי ניהול מטבח. "הדרך היעילה ביותר להתמודד עם הרעלות מזון היא למנוע אותן. מרבית עובדי הענף מתחילים את דרכם במטבח ללא הכשרה, והכרחי שמסעדן ידרוש מעובדיו ידע מינימלי בתפעול נכון של המטבח. בית הספר של מ.ב.ט. פועל לשדרוג תפקודו של הטבח המודרני", הוא אומר.

מחיר השתתפות בקורס 1690 ₪ (מבצע לתחילת שנה).
פרטים, תכנית מלאה והרשמה: קרן רכזת הקורס

טל. 054-6443394, 077-2015178

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר