ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - בשר
מתכונים לפסח
מתכונים - בשר

נתחי בקר בנוסח סצ'ואן

מאת מסעדת פקין


רכיבים לשני סועדים
חצי קילו נתחי אנטריקוט חתוכים לרצועות דקות מושרים במרינדה של סויה ליממה
1 פלפל אדום חתוך לטבעות
1 פלפל צהוב חתוך לטבעות
1 פלפל ירוק חתוך לטבעות
1 בצל חתוך לטבעות
כף סויה כהה
2 כפות חומץ
3 כפות סוכר
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
כפית קורנפלור
שן שום כתושה

אופן ההכנה
מקפיצים בווק עם מעט שמן את השום, נתחי האנטריקוט, הפלפלים והבצל. לאחר 4-5 ד' מוסיפים את הסוכר, החומץ, רוטב הצ'ילי והסויה הכהה.

מסמיכים את הרוטב עם הקורנפלור כשהוא מומס עם מעט מים.

לאחר שתי דקות נוספות של הקפצה מגישים את המנה.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים