קבובצ'י – מברגי (קדרת בשר)

מצרכים ל- 10 איש1 ק"ג בשר בקר/ הודו/ עוף טחון10 בצלים גדולים3 גזרים מגורדים על מגרדת דקה5 תפוחי אדמה2-3 עגבניות גדולות מרוסקות או שמורי עגבניות מרוסקותאחד וחצי כוסות מיםשליש כוס שמןכמוןמלח, פלפל שחורמעט גרגירי כוסברה טחוניםעלי כוסברה קצוציםאופן ההכנהמחממים את השמן מוסיפים את הבצל והגזר ומאדים עד לקבלת גוון מוזהבמכניסים את הבשר, מערבבים ומפרידים לפירורים מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מבשלים על אש נמוכהמתבלים במלח, פלפל שחור, כמון, גרגירי כוסברהמערבבים כל העת ומוסיפים את המיםחותכים לקוביות קטנטנות את תפו"א ומכניסים לקדרה, עד להתרככותם שוברים מצות לרבעים (ניתן על יבש או מצה רטובה) ומניחים על המצה מהתבשיללקישוט ניתן לפזר עלי כוסברה קצוצים

מצרכים ל- 10 איש
1 ק"ג בשר בקר/ הודו/ עוף טחון
10 בצלים גדולים
3 גזרים מגורדים על מגרדת דקה
5 תפוחי אדמה
2-3 עגבניות גדולות מרוסקות או שמורי עגבניות מרוסקות
אחד וחצי כוסות מים
שליש כוס שמן
כמון
מלח, פלפל שחור
מעט גרגירי כוסברה טחונים
עלי כוסברה קצוצים

אופן ההכנה
מחממים את השמן

מוסיפים את הבצל והגזר ומאדים עד לקבלת גוון מוזהב

מכניסים את הבשר, מערבבים ומפרידים לפירורים

מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מבשלים על אש נמוכה
מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון, גרגירי כוסברה

מערבבים כל העת ומוסיפים את המים

חותכים לקוביות קטנטנות את תפו"א ומכניסים לקדרה, עד להתרככותם

שוברים מצות לרבעים (ניתן על יבש או מצה רטובה) ומניחים על המצה מהתבשיל

לקישוט ניתן לפזר עלי כוסברה קצוצים


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר