חומרים ל-4 סועדים
1 כף חמאה
2 בצלים קצוצים
1 גזר
4 תפוחי אדמה קטנים קלופים
1 ק"ג כרוב כבוש
1 בקבוק בירה בהירה
חצי בקבוק ריזלינג
200 גרם חזה אווז מעושן
4 נקניקיות עגל
200 גרם בייקון מעושן
4 צלעות חזיר
עלי דפנה
1 שן שום קצוצה
1 כפית קימל
מלח ופלפל
אופן ההכנה1. בסיר גדול ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל והגזר
2. מוסיפים את הבשרים ומשחימים ומכל הכיוונים
3. מוציאים את הבשר מהסיר ומכניסים את הכרוב ותפוחי האדמה ומעל את הבשרים
4. מוסיפים את היין, הבירה, השום, עלי הדפנה והקימל
5. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כשעה על אש נמוכה לאחר הרתיחה.