שוקרוט נוסח אלזס

חומרים ל-4 סועדים1 כף חמאה 2 בצלים קצוצים1 גזר4 תפוחי אדמה קטנים קלופים1 ק"ג כרוב כבוש1 בקבוק בירה בהירהחצי בקבוק ריזלינג200 גרם חזה אווז מעושן4 נקניקיות עגל200 גרם בייקון מעושן4 צלעות חזירעלי דפנה1 שן שום קצוצה1 כפית קימלמלח ופלפלאופן ההכנה</b<1. בסיר גדול ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל והגזר2. מוסיפים את הבשרים ומשחימים ומכל הכיוונים3. מוציאים את הבשר מהסיר ומכניסים את הכרוב ותפוחי האדמה ומעל את הבשרים4. מוסיפים את היין, הבירה, השום, עלי הדפנה והקימל5. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כשעה על אש נמוכה לאחר הרתיחה.

חומרים ל-4 סועדים
1 כף חמאה
2 בצלים קצוצים
1 גזר
4 תפוחי אדמה קטנים קלופים
1 ק"ג כרוב כבוש
1 בקבוק בירה בהירה
חצי בקבוק ריזלינג
200 גרם חזה אווז מעושן
4 נקניקיות עגל
200 גרם בייקון מעושן
4 צלעות חזיר
עלי דפנה
1 שן שום קצוצה
1 כפית קימל
מלח ופלפל


אופן ההכנה1. בסיר גדול ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל והגזר

2. מוסיפים את הבשרים ומשחימים ומכל הכיוונים

3. מוציאים את הבשר מהסיר ומכניסים את הכרוב ותפוחי האדמה ומעל את הבשרים

4. מוסיפים את היין, הבירה, השום, עלי הדפנה והקימל

5. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כשעה על אש נמוכה לאחר הרתיחה.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר