אוסובוקו צוואר טלה ביין וחמוציות

ניתן להכין יום יומיים לפני הארוחה:מוצרים6-8 פרוסות צוואר טלה עם העצםחצי כוס חמוציות 3 כפות רכז רימוניםחצי בקבוק יין אדום מעט קמחמלח פלפל על פי הטעם.אופן ההכנהממליחים ומפלפלים את פרוסות הבשר, מקמחים קלות ומנערים מעודפי קמח.משחימים את הבשר בסיר רחב במעט שמן זית, מוציאים הבשר מכניסים הנוזלים ומקרצפים את תחתית הסיר, מביאים לרתיחה.מכניסים את הבשר מכסים במעט מים עד לכיסוי הבשר אם יש צורך ומוסיפים את החמוציות.מבשלים כשעה וחצי עד שהבשר רך.טועמים את הרוטב ומתקנים את התיבול.הערהאפשר לשדרג המנה בשימוש בציר טלה, וניתן להוסיף תבלינים על פי הטעם, גרגרי כוסברה, הל וכדומה

ניתן להכין יום יומיים לפני הארוחה:

מוצרים
6-8 פרוסות צוואר טלה עם העצם
חצי כוס חמוציות
3 כפות רכז רימונים
חצי בקבוק יין אדום
מעט קמח
מלח פלפל על פי הטעם.

אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את פרוסות הבשר, מקמחים קלות ומנערים מעודפי קמח.

משחימים את הבשר בסיר רחב במעט שמן זית, מוציאים הבשר מכניסים הנוזלים ומקרצפים את תחתית הסיר, מביאים לרתיחה.

מכניסים את הבשר מכסים במעט מים עד לכיסוי הבשר אם יש צורך ומוסיפים את החמוציות.

מבשלים כשעה וחצי עד שהבשר רך.

טועמים את הרוטב ומתקנים את התיבול.

הערה
אפשר לשדרג המנה בשימוש בציר טלה, וניתן להוסיף תבלינים על פי הטעם, גרגרי כוסברה, הל וכדומה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר