שיפוד ברושט אנטריקוט

חומרים ל- 10 שיפודיםנתח אנטריקוט במשקל 1/2 ק"ג (ללא החגורה).20 בצלי שאלוט.10 לימון ננסי.10 פלפל ננסי.10 עגבניות שרי.חומרים לתיבול(לשיפוד אחד)4 כפות פטרוזיליה קצוצה.1 כף שום טחון.4 כפות כוסברה קצוצה.פלפל שחור ומלח לפי הטעם.4 כפות שמן זית משובח.אופן הכנת הבשר1. חותכים את נתח הבשר לפרוסות במשקל 100 גרם.2. מניחים בין שני ניילונים ומשטחים עד לעובי של חצי ס"מ.אופן הכנת התיבול1.מערבבים את כל חומרי התיבול ומורחים שכבה יפה על הבשר.2.מגלגלים לצורת נקניק ארוך וחותכים לחתיכות באורך של 5 ס"מ.אופן הכנת השיפוד1. יש להרכיב את השיפוד בסדר הבא: בצל שאלוט אחד שלם, נתח בשר,פלפל ננסי, נתח בשר, עגבנית שרי, נתח בשר, לימון ננסי, נתח בשר ובצל שאלוט.2. יש לשמור על רווח בין המרכיבים על-מנת שהבשר יצלה היטב מכל הצדדים.3. יש לצלות את השיפוד על האש במשך 5-7 דקות מכל צד.

חומרים ל- 10 שיפודים
נתח אנטריקוט במשקל 1/2 ק"ג (ללא החגורה).
20 בצלי שאלוט.
10 לימון ננסי.
10 פלפל ננסי.
10 עגבניות שרי.
חומרים לתיבול(לשיפוד אחד)
4 כפות פטרוזיליה קצוצה.
1 כף שום טחון.
4 כפות כוסברה קצוצה.
פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
4 כפות שמן זית משובח.
אופן הכנת הבשר
1. חותכים את נתח הבשר לפרוסות במשקל 100 גרם.
2. מניחים בין שני ניילונים ומשטחים עד לעובי של חצי ס"מ.

אופן הכנת התיבול
1.מערבבים את כל חומרי התיבול ומורחים שכבה יפה על הבשר.
2.מגלגלים לצורת נקניק ארוך וחותכים לחתיכות באורך של 5 ס"מ.

אופן הכנת השיפוד
1. יש להרכיב את השיפוד בסדר הבא: בצל שאלוט אחד שלם, נתח בשר,פלפל ננסי, נתח בשר, עגבנית שרי, נתח בשר, לימון ננסי, נתח בשר ובצל שאלוט.
2. יש לשמור על רווח בין המרכיבים על-מנת שהבשר יצלה היטב מכל הצדדים.
3. יש לצלות את השיפוד על האש במשך 5-7 דקות מכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר