טארט פירות יער

חומרים לארבע מנות:להכנת בצק פריך:200 גר' חמאה רבע כוס סוכר 1 חלמון קורט מלח כוס קמח 200 גר' מיקס פירות יער מאמא מריאופן ההכנה:מעבדים את החמאה עם הסוכר במיקסר. מוסיפים את החלמון והמלח וממשיכים לעבד. מוסיפים את הקמח בהדרגתיות עד לקבלת בצק אחיד. מניחים במקרר לשעה. מרדדים את הבצק ומניחים על תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ. אופים בתנור בחום בינוני של 200 מעלות במשך עשר דקות. מניחים על הבצק את פירות היער ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות במשך חמש דקות.

חומרים לארבע מנות:
להכנת בצק פריך:
200 גר' חמאה
רבע כוס סוכר
1 חלמון
קורט מלח
כוס קמח
200 גר' מיקס פירות יער מאמא מרי

אופן ההכנה:
מעבדים את החמאה עם הסוכר במיקסר.
מוסיפים את החלמון והמלח וממשיכים לעבד.
מוסיפים את הקמח בהדרגתיות עד לקבלת בצק אחיד. מניחים במקרר לשעה.
מרדדים את הבצק ומניחים על תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ.
אופים בתנור בחום בינוני של 200 מעלות במשך עשר דקות.
מניחים על הבצק את פירות היער ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות במשך חמש דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר