חביתיות אפונה ותרד כשרות לפסח

ערבלו במעבד מזון את האבוקדו, הקורנפלור, הביצים, שמן הזית והירקות המבושלים. הוסיפו מים במידת הצורך על מנת ליצור בלילה במרקם קרמי
המתכונאים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים לאוכלי קטניות בפסח מתכון למנה יצירתית מזינה וכשרה לפסח שלא תשאיר אתכם רעבים בחג או בחול המועד וגם בכל ימות השנה

מצרכים

500 גרם אפונה ותרד קפואים או טריים

¼ אבוקדו

140 גרם קורנפלור

2 ביצים

שמן זית

½ כוס מים

אופן ההכנה

בשלו בסיר עם מים רותחים את האפונה והתרד למשך 1 דקה.

ערבלו במעבד מזון את האבוקדו, הקורנפלור, הביצים, שמן הזית והירקות המבושלים.

הוסיפו מים במידת הצורך על מנת ליצור בלילה במרקם קרמי.

צקו כמות קטנה מהבלילה למחבת עם שמן זית.

טגנו משני הצדדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר