מצרכים ל-8 מנות
12 מצות
1 קופסת ממרח טחינה עם שוקולד כמו של אחוה (400 גרם)
1 קופסת ממרח טחינה עם סילאן כמו של אחוה (400 גרם)
1/2 ליטר חלב או חלב צמחי
חופן אגוזים או שקדים, קשי, פיסטוק קלופים וקצוצים
אופן ההכנה
מוזגים את החלב לתבנית מרובעת כך שיהיה ניתן לטבול את המצות בנוחות.
טובלים מצה בחלב ומניחים בצלחת הגשה.
מורחים מעל המצה בנדיבות ממרח טחינה עם שוקולד.
טובלים מצה נוספת בחלב ומניחים מעל.
מורחים מעל המצה ממרח טחינה עם סילאן.
חוזרים על הפעולות שוב ושוב עד לסיום כל כמות המצות.
בשכבה האחרונה מוסיפים לממרח הטחינה עם סילאן תערובת אגוזים קצוצים ומורחים מעל המצה העליונה.
מוסיפים לממרח הטחינה עם שוקולד הנותר אגוזים קצוצים. יוצרים כדורים – מעין טראפלס.
מניחים את הכדורים על העוגה לקישוט.
מכניסים את העוגה למקרר למשך לילה ומגישים.
תגובה אחת
יצא לכם דומה לזה:
https://juli1974.wordpress.com/2024/04/21/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%9B%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%97-%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99/