טרטר סלמון ואבוקדו

מוסיפים את האבוקדו מעל טרטר הדג. מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים. צילום הדס ניצן
'חקלאי גרנות' מתמחה בגידול אבוקדו ומשווקת פירות וירקות לרשתות מזון מציעה מתכון יפה לעין וחגיגי. שילוב טעמי הסלמון עם הפירות והאבוקדו יוצר מנה ראשונה מענגת אותה ניתן להגיש בארוחה חגיגית

מצרכים ל-2 מנות

1 אבוקדו מוכן לאכילה כמו של חקלאי גרנות קלוף וחתוך לקוביות

250 גרם פילה סלמון ללא עור וחתוך לקוביות

1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות

2 צנוניות קצוצות

1/2 בצל אדום קצוץ

1 כף שומשום שחור

4 טיפות שמן שומשום

קורט מלח ופלפל

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

בקערה מערבבים יחד אננס, סלמון, צנונית ובצלהאדום.

מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים יחד (המיץ של האננס כובש את הדג).

מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.

בקערה עם שאריות התיבול ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

הגשה

מוסיפים את האבוקדו מעל טרטר הדג.

מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר