בסיס העוגה מורכב מפצפוצי אורז, שוקולד ונוגט. מוס השוקולד מורכב משוקולד מריר וקרמל.
חומרים לבסיס העוגה:
60 גר' פצפוצי אורז
40 גר' חמאה
50 גר' שוקולד מריר
150 גר' נוגט קרמל
100 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר
3 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
מחממים את החמאה והשוקולד, מוסיפים שוקולד מומס, ולבסוף את פצפוצי האורז.
יוצקים לתבנית האפייה אבל לא אופים.
חומרים למוס שוקולד קרמל:
100 גר' גלוקוזה
10 גר' סוכר
200 גר' מים חמים
אופן הכנת הקרמל:
מחממים את המים והגלוקוזה עד לרתיחה.
מוסיפים מים חמים, מערבבים עם מטרפה ומורידים מהאש.
אופן הכנת מוס שוקולד:
מקציפים מיכל שמנת מתוקה. מוסיפים את הקרמל, 100 גר' חמאה מומסת ו-200 גר' שוקולד מריר.
מוסיפים 2 מיכלי שמנת מתוקה מוקצפים.
מבצעים הקצפה רכה פנימה לשאר החומרים.