עוגת מוס שוקולד וקרמל

בסיס העוגה מורכב מפצפוצי אורז, שוקולד ונוגט. מוס השוקולד מורכב משוקולד מריר וקרמל

בסיס העוגה מורכב מפצפוצי אורז, שוקולד ונוגט. מוס השוקולד מורכב משוקולד מריר וקרמל.

חומרים לבסיס העוגה:
60 גר' פצפוצי אורז
40 גר' חמאה
50 גר' שוקולד מריר
150 גר' נוגט קרמל
100 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר
3 מיכלי שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מחממים את החמאה והשוקולד, מוסיפים שוקולד מומס, ולבסוף את פצפוצי האורז.
יוצקים לתבנית האפייה אבל לא אופים.

חומרים למוס שוקולד קרמל:
100 גר' גלוקוזה
10 גר' סוכר
200 גר' מים חמים

אופן הכנת הקרמל:
מחממים את המים והגלוקוזה עד לרתיחה.
מוסיפים מים חמים, מערבבים עם מטרפה ומורידים מהאש.

אופן הכנת מוס שוקולד:
מקציפים מיכל שמנת מתוקה. מוסיפים את הקרמל, 100 גר' חמאה מומסת ו-200 גר' שוקולד מריר.
מוסיפים 2 מיכלי שמנת מתוקה מוקצפים.
מבצעים הקצפה רכה פנימה לשאר החומרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר