עוגת דבש ואגוזי מלך

עוגת דבש המתאימה לחך הישראלי. צבעה בהיר, טעמה ארומטי אך לא חריף, וגדולתה בכך שטעמה משובח יותר מספר ימים אחרי אפייתה

עוגת דבש המתאימה לחך הישראלי. צבעה בהיר, טעמה ארומטי אך לא חריף, וגדולתה בכך שטעמה משובח יותר מספר ימים אחרי אפייתה.

חומרים:
1 כוס דבש
1 כוס סוכר
1 כוס שמן קנולה/תירס
1 כוס מים
2 ביצים
1/2 3 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית נס קפה
1 כפית קינמון1/2
כפית ציפורן
1/2 כפית אגוז מוסקט
3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס אגוזי מלך טחונים

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם גיטרה מערבבים: דבש, מים, שמן, 2 ביצים, כוס סוכר.
מקציפים בקערת מיקסר: 3 חלבונים ו-1/2 כוס סוכר לקצף תפוח ויציב.
מוסיף את כל החומרים היבשים לקערת הדבש, ובסוף מקפל אליהם את קציפת החלבונים.
מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק.
מפזרים אגוזים ויוצרים מבנה שיש.
אופים ב- 170c כ-40 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר