עוגת דבש המתאימה לחך הישראלי. צבעה בהיר, טעמה ארומטי אך לא חריף, וגדולתה בכך שטעמה משובח יותר מספר ימים אחרי אפייתה.
חומרים:
1 כוס דבש
1 כוס סוכר
1 כוס שמן קנולה/תירס
1 כוס מים
2 ביצים
1/2 3 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית נס קפה
1 כפית קינמון1/2
כפית ציפורן
1/2 כפית אגוז מוסקט
3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס אגוזי מלך טחונים
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם גיטרה מערבבים: דבש, מים, שמן, 2 ביצים, כוס סוכר.
מקציפים בקערת מיקסר: 3 חלבונים ו-1/2 כוס סוכר לקצף תפוח ויציב.
מוסיף את כל החומרים היבשים לקערת הדבש, ובסוף מקפל אליהם את קציפת החלבונים.
מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק.
מפזרים אגוזים ויוצרים מבנה שיש.
אופים ב- 170c כ-40 דקות.