עוגיות אגוזי לוז פריכות

מצרכים ל-40 עוגיותחצי חבילת חמאה רכהחצי כוס סוכר חום מעט קינמוןחצי כפית תמצית וניל1 ביצהחצי כוס חלבחצי כוס אגוזי לוז קצוצים (לא טחונים)חצי כוס קמחאופן ההכנה1. לערבב במיקסר במהירות בינונית חמאה, סוכר חום, קינמון, תמצית וניל, ביצה.2. להוסיף חלב ולהוריד למהירות נמוכה.3. להוסיף קמח ואגוזים ללישה קצרה עד שכל המסה התערבבה.4. לגלגל את הבצק לגליל ארוך ולקרר.5. לחתוך לעוגיות ולסדר על מגש אפייה, למרוח ביצה ולאפות ב- 170 מעלות כ- 15-10 דקות

מצרכים ל-40 עוגיות
חצי חבילת חמאה רכה
חצי כוס סוכר חום
מעט קינמון
חצי כפית תמצית וניל
1 ביצה
חצי כוס חלב
חצי כוס אגוזי לוז קצוצים (לא טחונים)
חצי כוס קמח

אופן ההכנה
1. לערבב במיקסר במהירות בינונית חמאה, סוכר חום, קינמון, תמצית וניל, ביצה.

2. להוסיף חלב ולהוריד למהירות נמוכה.

3. להוסיף קמח ואגוזים ללישה קצרה עד שכל המסה התערבבה.

4. לגלגל את הבצק לגליל ארוך ולקרר.

5. לחתוך לעוגיות ולסדר על מגש אפייה, למרוח ביצה ולאפות ב- 170 מעלות כ- 15-10 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר