מצרכים ל-40 עוגיות
חצי חבילת חמאה רכה
חצי כוס סוכר חום
מעט קינמון
חצי כפית תמצית וניל
1 ביצה
חצי כוס חלב
חצי כוס אגוזי לוז קצוצים (לא טחונים)
חצי כוס קמח
אופן ההכנה
1. לערבב במיקסר במהירות בינונית חמאה, סוכר חום, קינמון, תמצית וניל, ביצה.
2. להוסיף חלב ולהוריד למהירות נמוכה.
3. להוסיף קמח ואגוזים ללישה קצרה עד שכל המסה התערבבה.
4. לגלגל את הבצק לגליל ארוך ולקרר.
5. לחתוך לעוגיות ולסדר על מגש אפייה, למרוח ביצה ולאפות ב- 170 מעלות כ- 15-10 דקות