ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוגות
מתכונים לפסח
מתכונים - עוגות

עוגת סברינה

מאת שף קונדיטור גל פוני, גל קייק'ס מקבוצת נטלי


חומרים לכ -20 סברינות אישיות:
420 גרם קמח (3 כוסות)
2 שקיות אבקת אפיה
2 יוגורט
5 ביצים
200 גרם סוכר (כוס)
2 כפיות סוכר וניל

לסירופ:
3 וחצי כוסות מים
300 גרם סוכר (כוס וחצי)
4 כפות תמצית רום
5 כפות מי ורדים
5 כפות סירופ מייפל

לקצפת:
500 מ"ל שמנת
4 כפות סוכר

לקישוט:
דובדבנים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד לתערובת אחידה.
למלא תבניות אישיות משומנות במרגרינה כ- 3/4 מהגובה (לא עד הסוף, הסברינה תופחת).
לאפות בתנור שחומם מראש 20 דקות ב- 180 מעלות.
מוציאים את הסברינות מתבניות האפיה, כשהן הפוכות - הצד הרחב כלפי מטה.
אופן הכנת הסירופ:
להרתיח את מצרכי הסירופ יחד, להנמיך את האש ולהסמיך מעט את הרוטב.
כאשר עוגת הסברינה מוכנה ועדיין חמה, יוצקים עם כף את הרוטב מעל הסברינה כף אחר כף, עד שהרוטב נספג היטב בעוגה.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומזליפים מעט אל תוך הסברינה ומעל.
מוסיפים דובדבן לקישוט.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים