ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוגות
מתכונים - עוגות

עוגת גבינה קרה בשילוב זר פירות טרופיים ושוקולד לבן

מאת שף קונדיטור דקל אשכנזי, מכללת השף


חומרים לבסיס:
200 ג' אגוזי לוז טחונים
200 ג' שוקולד לבן מומס
100 ג' דבש

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומשטחים על בסיס התבנית.

חומרים למילוי גבינה קרה:
400 ג' גבינה לבנה מנוקזת מנוזלים
400 ג' שמנת חמוצה
200 ג' אבקת סוכר
תמצית וניל לפי הטעם
גרידת לימון לפי הטעם
500 ג' שמנת מתוקה מוקצפת 80%
10 ג' ג'לטין מומס ב - 50 ג' מים קרים

אופן ההכנה:
מערבבים גבינה עם שמנת, סוכר, וניל וגרידת לימון למסה חלקה.
מחממים ג'לטין שהומס מראש עד לחום פושר ונוזל חלק ללא גושים.
מערבבים מעט מהגבינה עם הג'לטין לצורך השוואת טמפרטורות.
מאחדים עם היתרה של הגבינה והשמנת המוקצפת.
יוצקים על הבסיס ומיישרים. מקררים היטב עד להתייצבות המסה (רצוי למשך הלילה).










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים