עוגת צימוקים יפניים

2 תבניות מוארכות או תבנית 26 עגולה חומרים:200 גר' מרגרינה רכה 1 כוס סוכר קורט מלח 5 ביצים 2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 2 כוסות צימוקים יפנים מפורקים לחתיכות קטנות¼ כוס אבקת סוכראופן ההכנה:לערבב במערבל את המרגרינה, הסוכר והמלח עד לקבלת תערובת אוורירית.להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי בחישה.בקערה נפרדת לערבב את הקמח, אבקת האפייה והצימוקים.להוסיף בהדרגה תוך כדי בחישה לתערובת האוורירית עד לקבלת בצק אחיד וסמיך מאד.לצקת את הבצק לתבניות ולאפות בחום בינוני כשעה.לאחר הצינון לזרות את אבקת הסוכר על העוגה באמצעות מסננת עדינה.

2 תבניות מוארכות או תבנית 26 עגולה

חומרים:
200 גר' מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
קורט מלח
5 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות צימוקים יפנים מפורקים לחתיכות קטנות
¼ כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:
לערבב במערבל את המרגרינה, הסוכר והמלח עד לקבלת תערובת אוורירית.
להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי בחישה.
בקערה נפרדת לערבב את הקמח, אבקת האפייה והצימוקים.
להוסיף בהדרגה תוך כדי בחישה לתערובת האוורירית עד לקבלת בצק אחיד וסמיך מאד.
לצקת את הבצק לתבניות ולאפות בחום בינוני כשעה.
לאחר הצינון לזרות את אבקת הסוכר על העוגה באמצעות מסננת עדינה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר