החומרים
5 ביצים, כוס ורבע סוכר, 1 כוס דבש
1 כפית קינמון, 1 כפית ציפורן, 1 כפית נס קפה,
1 כפית א.אפיה, 1 כפית גדושה סודה לשתיה,
1 כוס מים, שלושת רבעי כוס שמן (רצוי חמניות), שלוש ורבע כוסות קמח.
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם חצי כמות הסוכר ומניחים בצד.
מקציפים חלמונים עם הסוכר הנותר ומוסיפים לסרוגין את הנוזלים
ואת החומרים הקשים. אופים בחום בינוני.
המלצות לפי העדפות
* אפשר להוסיף 1/2 כוס אגוזים ו- 1/2 כוס צימוקים.
* למי שרוצה עוגה רטובה יותר – לצקת על העוגה החמה חצי כוס דבש עם רבע כוס מים רותחים.
* כשהעוגה קרה לפזר אבקת סוכר למעלה.