עוגת נמסיס

חומרים ל- 16 מנות:300 מ"ל מים380 גר' סוכר7 ביצים300 גר' חמאה460 גר' שוקולד מריר 70%תבנית 30 ס"מאופן ההכנה:• מרתיחים בסיר את המים ו-260 גר' סוכר עד לקבלת מרקם של סירופ.• מכבים את האש ומוסיפים את החמאה והשוקולד עד להמסה.• במקביל, מקציפים במערבל את הביצים יחד עם 120 גר' סוכר למשך 10 דקות.• בקערה נפרדת מקפלים את השוקולד והביצים עד לקבלת מסה אחידה.• מעבירים הכל לתבנית אפייה מרוחה בחמאה.• את התבנית משקיעים במחבת עם מים שהורתחו מראש.• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-°150 ואופים כ-30-40 דקות, עד קבלת קרום עליון דק.מסעדת על המים, הרצליה. טל. 09.9501767 , א – ה 23:00 – 12:00; ו – ש 23:00 – 09:00

חומרים ל- 16 מנות:
300 מ"ל מים
380 גר' סוכר
7 ביצים
300 גר' חמאה
460 גר' שוקולד מריר 70%
תבנית 30 ס"מ

אופן ההכנה:
• מרתיחים בסיר את המים ו-260 גר' סוכר עד לקבלת מרקם של סירופ.
• מכבים את האש ומוסיפים את החמאה והשוקולד עד להמסה.
• במקביל, מקציפים במערבל את הביצים יחד עם 120 גר' סוכר למשך 10 דקות.
• בקערה נפרדת מקפלים את השוקולד והביצים עד לקבלת מסה אחידה.
• מעבירים הכל לתבנית אפייה מרוחה בחמאה.
• את התבנית משקיעים במחבת עם מים שהורתחו מראש.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-°150 ואופים כ-30-40 דקות, עד קבלת קרום עליון דק.

מסעדת על המים, הרצליה. טל. 09.9501767 , א – ה 23:00 – 12:00; ו – ש 23:00 – 09:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר