חומרים ל- 16 מנות:
300 מ"ל מים
380 גר' סוכר
7 ביצים
300 גר' חמאה
460 גר' שוקולד מריר 70%
תבנית 30 ס"מ
אופן ההכנה:
• מרתיחים בסיר את המים ו-260 גר' סוכר עד לקבלת מרקם של סירופ.
• מכבים את האש ומוסיפים את החמאה והשוקולד עד להמסה.
• במקביל, מקציפים במערבל את הביצים יחד עם 120 גר' סוכר למשך 10 דקות.
• בקערה נפרדת מקפלים את השוקולד והביצים עד לקבלת מסה אחידה.
• מעבירים הכל לתבנית אפייה מרוחה בחמאה.
• את התבנית משקיעים במחבת עם מים שהורתחו מראש.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-°150 ואופים כ-30-40 דקות, עד קבלת קרום עליון דק.
מסעדת על המים, הרצליה. טל. 09.9501767 , א – ה 23:00 – 12:00; ו – ש 23:00 – 09:00