עוגת גלידת אוריאו קלי קלות

מצרכים:1 חבילת גלידה וניל עוגיות של שטראוס או נסטלה (החבילות במיכל פלסטיק של 1.33 ליטר, זו גלידה רכה ומוצלחת)2 חבילות של עוגיות אוריאו 176 גרם1 שמנת מתוקה200 גרם שוקולד מריר אופן ההכנה:חלק א':שוברים חבילה אחת של עוגיות אוריאו ומפזרים בתוך תבנית קפיצית מספר 26. זה הבסיס לעוגה. מומלץ שברים גסים ולא קטנים מדי.מרככים את חבילת הגלידה ע"י חימום של 2 דקות במיקרו, או שפשוט משאירים מחוץ למקרר עד שמתרככת.את חבילת הגלידה מורחים בשכבה אחידה מעל העוגיות. שוברים חבילה נוספת של עוגיות ומפזרים מעל הגלידה. משטחים את השכבה העליונה עם מרית לקבלת שכבה ישרה.מכניסים את העוגה למקפיא לשעה או עד שהיא ממש קפואה.חלק ב':ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם מיכל שמנת מתוקה תוך כדי ערבוב עד לקבלת קרם שוקולד אחיד.מוציאים את העוגה מהמקפיא ושופכים מעל את קרם השוקולד.מכניסים את העוגה שוב למקפיא עד להקפאה מלאה של שכבת הקרם העליונה.מומלץ להוציא את העוגה מהמקפיא כחמש עד עשר דקות לפני ההגשה.

מצרכים:
1 חבילת גלידה וניל עוגיות של שטראוס או נסטלה (החבילות במיכל פלסטיק של 1.33 ליטר, זו גלידה רכה ומוצלחת)
2 חבילות של עוגיות אוריאו 176 גרם
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
חלק א':
שוברים חבילה אחת של עוגיות אוריאו ומפזרים בתוך תבנית קפיצית מספר 26. זה הבסיס לעוגה. מומלץ שברים גסים ולא קטנים מדי.
מרככים את חבילת הגלידה ע"י חימום של 2 דקות במיקרו, או שפשוט משאירים מחוץ למקרר עד שמתרככת.
את חבילת הגלידה מורחים בשכבה אחידה מעל העוגיות.
שוברים חבילה נוספת של עוגיות ומפזרים מעל הגלידה.
משטחים את השכבה העליונה עם מרית לקבלת שכבה ישרה.
מכניסים את העוגה למקפיא לשעה או עד שהיא ממש קפואה.

חלק ב':
ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם מיכל שמנת מתוקה תוך כדי ערבוב עד לקבלת קרם שוקולד אחיד.
מוציאים את העוגה מהמקפיא ושופכים מעל את קרם השוקולד.
מכניסים את העוגה שוב למקפיא עד להקפאה מלאה של שכבת הקרם העליונה.
מומלץ להוציא את העוגה מהמקפיא כחמש עד עשר דקות לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר