עוגת שוקולד ופירות יבשים ביין

כמות לתבנית עגולה, קוטר 24 ס"מ, או שתי תבניות אינגליש קייק בינוניותמצרכים:100 גר' חמאהכוס וחצי סוכר3 ביצים גדולות100 גר' שוקולד מריר2.5 כוסות קמח1 כפית אבקת אפיהרבע כוס חלב1 כוס יין אדום1 כוס מים1 מקל קינמוןכוס פירות יבשים (לפי מה שאוהבים)אופן ההכנה:להקציף את החמאה, סוכר וביצים. להמיס את השוקולד.להוסיף לתערובת ולערבב.להוסיף קמח, אבקת אפיה וחלב.לערבב ולשפוך לתבנית.להרתיח במשך חמש דקות את היין, מים ומקל קינמון. להוריד מהאש ולהוסיף את הפירות היבשים.להשרות חצי שעה, לסנן ולהניח על העוגה.לאפות בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות.

כמות לתבנית עגולה, קוטר 24 ס"מ, או שתי תבניות אינגליש קייק בינוניות

מצרכים:
100 גר' חמאה
כוס וחצי סוכר
3 ביצים גדולות
100 גר' שוקולד מריר
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
רבע כוס חלב
1 כוס יין אדום
1 כוס מים
1 מקל קינמון
כוס פירות יבשים (לפי מה שאוהבים)

אופן ההכנה:
להקציף את החמאה, סוכר וביצים.
להמיס את השוקולד.
להוסיף לתערובת ולערבב.
להוסיף קמח, אבקת אפיה וחלב.
לערבב ולשפוך לתבנית.
להרתיח במשך חמש דקות את היין, מים ומקל קינמון.
להוריד מהאש ולהוסיף את הפירות היבשים.
להשרות חצי שעה, לסנן ולהניח על העוגה.
לאפות בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר