פטיפורים מתוקים

חומרים לבצק:180 גר' קמח 120 גר' חמאה2 כפות מים קרים 2 כפות אבקת סוכר מעט מיץ לימון קורט מלחאופן ההכנה:לערבב בפוד פרוססור עד שמתקבל כדור בצק. לרדד בתבניות מתאימות ולהקפיא.אפשר להשתמש בקלתיות מוכנות.חומרים למילוי אגוזים:50 גר' שמנת מתוקה100 גר' סוכר100 גר' אגוזים קצוצים (לוז, מלך)אופן ההכנה:להמיס סוכר בסיר עד שהופך לקרמל.בסיר נפרד לחמם השמנת המתוקה.כשרותחת לערבב עם הקרמל עד שמפסיק לבעבע. להוסיף האגוזים ולערבב.מילוי תפוחים:לבשל תפוחים קלופים ופרוסים בסיר בתוספת מעט סוכר, לימון ווניל עד שמתרכך.לקצוץ דק מאוד. מילוי אגסים:לחתוך אגסים מקופסה לקוביות קטנות.חומרים והכנה קרם שקדים:לערבב בפוד פרוססור:100 גר' אבקת סוכר100 גר' שקדים מולבנים טחוניםכפית גדושה קורנפלור100 גר' חמאה 1 ביצה2 כפות רום

חומרים לבצק:
180 גר' קמח
120 גר' חמאה
2 כפות מים קרים
2 כפות אבקת סוכר
מעט מיץ לימון
קורט מלח

אופן ההכנה:
לערבב בפוד פרוססור עד שמתקבל כדור בצק.
לרדד בתבניות מתאימות ולהקפיא.
אפשר להשתמש בקלתיות מוכנות.

חומרים למילוי אגוזים:
50 גר' שמנת מתוקה
100 גר' סוכר
100 גר' אגוזים קצוצים (לוז, מלך)

אופן ההכנה:
להמיס סוכר בסיר עד שהופך לקרמל.
בסיר נפרד לחמם השמנת המתוקה.
כשרותחת לערבב עם הקרמל עד שמפסיק לבעבע.
להוסיף האגוזים ולערבב.

מילוי תפוחים:
לבשל תפוחים קלופים ופרוסים בסיר בתוספת מעט סוכר, לימון ווניל עד שמתרכך.
לקצוץ דק מאוד.

מילוי אגסים:
לחתוך אגסים מקופסה לקוביות קטנות.

חומרים והכנה קרם שקדים:
לערבב בפוד פרוססור:
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' שקדים מולבנים טחונים
כפית גדושה קורנפלור
100 גר' חמאה
1 ביצה
2 כפות רום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר