חומרים לבצק:
180 גר' קמח
120 גר' חמאה
2 כפות מים קרים
2 כפות אבקת סוכר
מעט מיץ לימון
קורט מלח
אופן ההכנה:
לערבב בפוד פרוססור עד שמתקבל כדור בצק.
לרדד בתבניות מתאימות ולהקפיא.
אפשר להשתמש בקלתיות מוכנות.
חומרים למילוי אגוזים:
50 גר' שמנת מתוקה
100 גר' סוכר
100 גר' אגוזים קצוצים (לוז, מלך)
אופן ההכנה:
להמיס סוכר בסיר עד שהופך לקרמל.
בסיר נפרד לחמם השמנת המתוקה.
כשרותחת לערבב עם הקרמל עד שמפסיק לבעבע.
להוסיף האגוזים ולערבב.
מילוי תפוחים:
לבשל תפוחים קלופים ופרוסים בסיר בתוספת מעט סוכר, לימון ווניל עד שמתרכך.
לקצוץ דק מאוד.
מילוי אגסים:
לחתוך אגסים מקופסה לקוביות קטנות.
חומרים והכנה קרם שקדים:
לערבב בפוד פרוססור:
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' שקדים מולבנים טחונים
כפית גדושה קורנפלור
100 גר' חמאה
1 ביצה
2 כפות רום