מאפינס מאפינס בננה יוגורט ואגוזים אורגני

חומרים ל- 24 מאפינס קטנים:2 כוסות סוכר קנים אורגני4 ביצים2 כפית סודה לשתייה 6 בננות רכות3כוסות קמח כוסמין אורגני מלא2 כפיות תמצית וניל200 אגוז מלך קצוץ200 גרם חמאה רכהגביע יוגורט 1.5 אחוז שומןאופן ההכנה:בקערת מיקסר עם גיטרה לאחד את הסוכר והחמאה.להוסיף ביצים ולאחר ערבוב קל גם גביע יוגורט. בקערה נפרדת למעוך את הבננות עם מזלג.להוסיף את הבננות, האגוזים ותמצית הוניל לקערת המיקסר.לבסוף, בערבוב קצר את הקמח והסודה לשתייה.לסדר בתבנית מאפינס קטנה ולאפות במשך רבע שעה בחום של 180 מעלות. סניפי פרש קיצ'ן בתל אביב:  באזל 37 – 03-5445050 , בן יהודה 77 -03-5292687 , דיזנגוף 149 – 03-5239933, יהודה מכבי  40 – 03-5447701

חומרים ל- 24 מאפינס קטנים:
2 כוסות סוכר קנים אורגני
4 ביצים
2 כפית סודה לשתייה
6 בננות רכות
3כוסות קמח כוסמין אורגני מלא
2 כפיות תמצית וניל
200 אגוז מלך קצוץ
200 גרם חמאה רכה
גביע יוגורט 1.5 אחוז שומן

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם גיטרה לאחד את הסוכר והחמאה.
להוסיף ביצים ולאחר ערבוב קל גם גביע יוגורט.
בקערה נפרדת למעוך את הבננות עם מזלג.
להוסיף את הבננות, האגוזים ותמצית הוניל לקערת המיקסר.
לבסוף, בערבוב קצר את הקמח והסודה לשתייה.
לסדר בתבנית מאפינס קטנה ולאפות במשך רבע שעה בחום של 180 מעלות.

סניפי פרש קיצ'ן בתל אביב:  באזל 37 – 03-5445050 , בן יהודה 77 -03-5292687 , דיזנגוף 149 – 03-5239933, יהודה מכבי  40 – 03-5447701

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר