פאדג' בראוניז עם פופקורן

מצרכים: (הכמות לתבנית גדולה. ניתן להשתמש בחצי מהכמות לתבנית אינגליש קייק)חצי שקית פופקורן בטעם חמאה250 גר' שוקולד מריר250 גר' חמאה4 ביצים1 כוס סוכר3 כפות קקאו1 כוס קמח רגילחצי כפית מלח100 גרם שוקולד צ'יפס (לא חובה)אופן ההכנה:ממיסים את השוקולד והחמאה יחד בסיר במיקרו.מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב. מערבבים בתנועות עטיפה את הקצף יחד עם החמאה והשוקולד המומסים.מעל העיסה מנפים את הקקאו, הקמח, המלח והשוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.לתוך העיסה המתוקה מערבבים בעדינות את הפופקורן המוכן יוצקים את כל העיסה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25 דקות.יש לקרר את העוגה על מנת שלא תקרוס הצורה.פורסים את העוגה לחתיכות יפות ומרובעות.פארק הקולנוע, על חוף הים של ראשון לציוןמרכז מידע, הפצה ומכירת כרטיסים: 03-9666141 www.hakartis.co.il

מצרכים:
(הכמות לתבנית גדולה. ניתן להשתמש בחצי מהכמות לתבנית אינגליש קייק)
חצי שקית פופקורן בטעם חמאה
250 גר' שוקולד מריר
250 גר' חמאה
4 ביצים
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
1 כוס קמח רגיל
חצי כפית מלח
100 גרם שוקולד צ'יפס (לא חובה)

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד והחמאה יחד בסיר במיקרו.
מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב.
מערבבים בתנועות עטיפה את הקצף יחד עם החמאה והשוקולד המומסים.
מעל העיסה מנפים את הקקאו, הקמח, המלח והשוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
לתוך העיסה המתוקה מערבבים בעדינות את הפופקורן המוכן
יוצקים את כל העיסה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
למשך כ-25 דקות.
יש לקרר את העוגה על מנת שלא תקרוס הצורה.
פורסים את העוגה לחתיכות יפות ומרובעות.

פארק הקולנוע, על חוף הים של ראשון לציון
מרכז מידע, הפצה ומכירת כרטיסים: 03-9666141
www.hakartis.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר