עוגת שקדי לוז אגוזי מלך ופקאן

חומרים:1.5 כוס אגוזי לוז1.5 כוס פקאן1.5 כוס אגוזי מלךלשים במערבל ולקצוץ לגס300 גרם שוקולד מגורד1 כפית וניל10 ביצים מופרדות2 כוסות סוכראופן ההכנה:לחמם תנור.להקציף את החלמונים עם חצי מכמות הסוכר עד קבלת מרקם בהיר.לקפל את האגוזים הקצוצים והשוקולד המגורד למרקם אחיד.להוסיף 1 כפית וניל.להקציף את החלבונים. יש לוודא שהמיקסר נקי מכל שומנים ולהתחיל ערבול לאט ולהגביר את הקצב תוך כדי להוסיף את שארית הסוכר לאט עד לקבלת מסה כפולה ויציבה (לשים לב לא ליבש) .לקפל את מסת החלמונים לתוך החלבונים בתנועה קיפולית ב- 3 חלקים.בתבנית עגולה גדולה משומנת קוטר 28 – לאפות בחום בינוני גבוה ל- 50 דקות עד שעה (לבדוק מידת עשייה עם קיסם).חברת הקייטרינג בראשות מירב שפילמן – שף עיצובים בטעמים

חומרים:
1.5 כוס אגוזי לוז
1.5 כוס פקאן
1.5 כוס אגוזי מלך
לשים במערבל ולקצוץ לגס
300 גרם שוקולד מגורד
1 כפית וניל
10 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר

אופן ההכנה:
לחמם תנור.
להקציף את החלמונים עם חצי מכמות הסוכר עד קבלת מרקם בהיר.
לקפל את האגוזים הקצוצים והשוקולד המגורד למרקם אחיד.
להוסיף 1 כפית וניל.
להקציף את החלבונים. יש לוודא שהמיקסר נקי מכל שומנים ולהתחיל ערבול לאט ולהגביר את הקצב תוך כדי להוסיף את שארית הסוכר לאט עד לקבלת מסה כפולה ויציבה (לשים לב לא ליבש) .
לקפל את מסת החלמונים לתוך החלבונים בתנועה קיפולית ב- 3 חלקים.

בתבנית עגולה גדולה משומנת קוטר 28 – לאפות בחום בינוני גבוה ל- 50 דקות עד שעה (לבדוק מידת עשייה עם קיסם).

חברת הקייטרינג בראשות מירב שפילמן – שף עיצובים בטעמים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר