עוגת נקטרינות

מצרכים:סוכרקמחחמאה 200 גרם6 נקטרינות מי ורדים200 מ"ל שמנת חמוצה3 ביציםלימוןמלחכפית סודה לשתיהכפית אבקת אפייהאופן ההכנה: מערבבים בקערה שלושת רבעי כוס סוכר עם החמאה עד שהתערובת מקבלת נפח ואחדות. תוך כדי המשך הערבוב מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת בכל פעם.מנפים לתוך התערובת 1 כוס קמח, רבע כפית מלח, את אבקת האפייה והסודה לשתיה. ממשיכים לערבב ולאחר קבלת מרקם אחיד מוסיפים בהדרגה את השמנת החמוצה יחד עם 1.5 כוסות קמח נוספות.לאחר הכנת הבסיס יש לסחוט את הלימון לתוך התערובת ולגרד את קליפתו בפומפייה, אך ללא החלק הלבן שטומן רכז של מיצים מרים.חותכים את הנקטרינות לקוביות, מערבבים אותן לתוך הבסיס יחד עם הגרידה.מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות, עד שאפשר לנעוץ בעוגה קיסם שייצא נקי.מידע נוסף באתר פירות בן דור: www.bendorfruits.co.il

מצרכים:
סוכר
קמח
חמאה 200 גרם
6 נקטרינות מי ורדים
200 מ"ל שמנת חמוצה
3 ביצים
לימון
מלח
כפית סודה לשתיה
כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה שלושת רבעי כוס סוכר עם החמאה עד שהתערובת מקבלת נפח ואחדות.
תוך כדי המשך הערבוב מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת בכל פעם.
מנפים לתוך התערובת 1 כוס קמח, רבע כפית מלח, את אבקת האפייה והסודה לשתיה.
ממשיכים לערבב ולאחר קבלת מרקם אחיד מוסיפים בהדרגה את השמנת החמוצה יחד עם 1.5 כוסות קמח נוספות.
לאחר הכנת הבסיס יש לסחוט את הלימון לתוך התערובת ולגרד את קליפתו בפומפייה, אך ללא החלק הלבן שטומן רכז של מיצים מרים.
חותכים את הנקטרינות לקוביות, מערבבים אותן לתוך הבסיס יחד עם הגרידה.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות, עד שאפשר לנעוץ בעוגה קיסם שייצא נקי.

מידע נוסף באתר פירות בן דור: www.bendorfruits.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר