עוגיית אלפחורס במילוי מרקיז שוקולד ושברי פקאן

חומרים ל- 10 עוגיות:150 גרם קורנפלור 100 גרם קמח 125 גרם חמאה (מחמאה לפרווה)60 גרם חלמונים גרידה מחצי לימון למילוי השוקולד:200 גרם שוקולד מריר איכותי 150 מ"ל שמנת מתוקה (או תחליף שמנת לפרווה)70 מ"ל חלב קוקוס 80 גרם אגוזי פקאן קצוצים לציפוי:100 גרם קוקוס קלוי אופן ההכנה: לבצק: את הקמח והקורנפלור מערבבים בקערה.בקערה נפרדת מקציפים מעט את החמאה הסוכר והחלמונים.מחברים את שתי הקערות ולשים עד לקבלת בצק במרקם אחיד.מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.מרדדים על גבי משטח מקומח וקורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ.מסדרים על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 10 דקות.מוציאים ומקררים.למילוי השוקולד: את השמנת, חלב הקוקוס וגרידת הלימון מביאים לרתיחה בסיר.מסירים מהאש.מוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.מוסיפים את הפקאן ומקררים.ממלאים את העוגיות במילוי השוקולד ומגלגלים בקוקוס קלוי .הגשה: יוצקים מעל העוגייה רוטב שוקולד חם.מוסיפים כדור סורבה של פירות יער או כל סוג חמוץ מעט, ומגישים.מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון, ככר החאן 1,  08-6722220

חומרים ל- 10 עוגיות:
150 גרם קורנפלור
100 גרם קמח
125 גרם חמאה (מחמאה לפרווה)
60 גרם חלמונים
גרידה מחצי לימון

למילוי השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר איכותי
150 מ"ל שמנת מתוקה (או תחליף שמנת לפרווה)
70 מ"ל חלב קוקוס
80 גרם אגוזי פקאן קצוצים

לציפוי:
100 גרם קוקוס קלוי

אופן ההכנה:
לבצק:
את הקמח והקורנפלור מערבבים בקערה.
בקערה נפרדת מקציפים מעט את החמאה הסוכר והחלמונים.
מחברים את שתי הקערות ולשים עד לקבלת בצק במרקם אחיד.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מרדדים על גבי משטח מקומח וקורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מסדרים על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 10 דקות.
מוציאים ומקררים.

למילוי השוקולד:
את השמנת, חלב הקוקוס וגרידת הלימון מביאים לרתיחה בסיר.
מסירים מהאש.
מוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
מוסיפים את הפקאן ומקררים.
ממלאים את העוגיות במילוי השוקולד ומגלגלים בקוקוס קלוי .

הגשה:
יוצקים מעל העוגייה רוטב שוקולד חם.
מוסיפים כדור סורבה של פירות יער או כל סוג חמוץ מעט, ומגישים.

מסעדת "לונה" בעיר העתיקה באשקלון, ככר החאן 1,  08-6722220

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר