מדלן ג'ינג'ר מסוכר

12 מדלנים – מכינים לילה מראשמרכיבים: 120 גרם חמאה3 ביצים140 גרם סוכר חום125 גרם קמח0.5 שקית אבקת אפייה70 גרם ג'ינג'ר מסוכראופן ההכנה: ממיסים את החמאה בסיר ומסירים מהאש. חותכים את הג'ינג'ר המסוכר לקוביות קטנות. טורפים היטב את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מנפים את הקמח ומערבבים אותו עם אבקת האפייה.מוסיפים בהדרגה את הקמח המנופה לביצים תוך כדי טריפה. מוסיפים לתערובת הביצים תוך כדי ערבוב את הג'ינג'ר המסוכר ואת החמאה המומסת הפושרת. מכסים ושומרים לילה במקרר.מחממים תנור ל- 240 מעלות. משמנים במעט חמאה תבנית מדלן מתכתית. זורים על התבנית המשומנת מעט קמח כדי למנוע הידבקות של המדלנים.יוצקים כף גדושה מתערובת המדלנים לכל שקע בתבנית ואופים כ- 15 דקות.מוודאים שהמדלנים אפויים בעזרת נעיצת קיסם בעוגייה – צריך לצאת יבש מהבצק.הגשה: מגישים עם תה עם חלב.צילום: בועז לביא

12 מדלנים – מכינים לילה מראש

מרכיבים:
120 גרם חמאה
3 ביצים
140 גרם סוכר חום
125 גרם קמח
0.5 שקית אבקת אפייה
70 גרם ג'ינג'ר מסוכר

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה בסיר ומסירים מהאש.
חותכים את הג'ינג'ר המסוכר לקוביות קטנות.
טורפים היטב את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
מנפים את הקמח ומערבבים אותו עם אבקת האפייה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח המנופה לביצים תוך כדי טריפה.
מוסיפים לתערובת הביצים תוך כדי ערבוב את הג'ינג'ר המסוכר ואת החמאה המומסת הפושרת.
מכסים ושומרים לילה במקרר.
מחממים תנור ל- 240 מעלות.
משמנים במעט חמאה תבנית מדלן מתכתית.
זורים על התבנית המשומנת מעט קמח כדי למנוע הידבקות של המדלנים.
יוצקים כף גדושה מתערובת המדלנים לכל שקע בתבנית ואופים כ- 15 דקות.
מוודאים שהמדלנים אפויים בעזרת נעיצת קיסם בעוגייה – צריך לצאת יבש מהבצק.

הגשה:
מגישים עם תה עם חלב.

צילום: בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר