אינגליש קייק פירות יבשים

מרכיבים:1/3 כוס שמן1/2 כוס סוכר1 ביצה2/3 כף קמח 1/2 כפית סודה שתייה1/2 כפית אבקת אפייה1/2 כפית ג'ינג'ר1/2 כפית קינמוןקורט מלח1/4 כוס צימוקים1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים3/4 כוס תפוח גרנד סמיט חתוך לחתיכות קטנות (ריבועים)1/2 כוס בוטנים קלויים1/4 שזיפים יבשים 1/4 כוס משמשים יבשים1 כף פפאיה חתוך למרובעיםחצי בננה חתוכה עיגוליםאופן ההכנה:הקצפת ביצים עם סוכר עד הקצפה בהירה.הוספת שמן בזרם דק.הוספת התפוחים המרובעים.הוספת קמח, אבקת אפייה, סודה שתייה, מלח, יחד עם הפירות היבשים. לערבב הכול יחד.לצקת הכול בתוך תבנית אינגליש קייק.לפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים דק.לאפות בתנור מחומם ל- 165 מעלות כ- 40-45 דקות.כאשר העוגה קרה, לפזר אבקת סוכר.צילום דרור כץ

מרכיבים:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2/3 כף קמח
1/2 כפית סודה שתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית ג'ינג'ר
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
3/4 כוס תפוח גרנד סמיט חתוך לחתיכות קטנות (ריבועים)
1/2 כוס בוטנים קלויים
1/4 שזיפים יבשים
1/4 כוס משמשים יבשים
1 כף פפאיה חתוך למרובעים
חצי בננה חתוכה עיגולים

אופן ההכנה:
הקצפת ביצים עם סוכר עד הקצפה בהירה.
הוספת שמן בזרם דק.
הוספת התפוחים המרובעים.
הוספת קמח, אבקת אפייה, סודה שתייה, מלח, יחד עם הפירות היבשים.
לערבב הכול יחד.
לצקת הכול בתוך תבנית אינגליש קייק.
לפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים דק.
לאפות בתנור מחומם ל- 165 מעלות כ- 40-45 דקות.
כאשר העוגה קרה, לפזר אבקת סוכר.

צילום דרור כץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר