מרכיבים:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2/3 כף קמח
1/2 כפית סודה שתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית ג'ינג'ר
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
3/4 כוס תפוח גרנד סמיט חתוך לחתיכות קטנות (ריבועים)
1/2 כוס בוטנים קלויים
1/4 שזיפים יבשים
1/4 כוס משמשים יבשים
1 כף פפאיה חתוך למרובעים
חצי בננה חתוכה עיגולים
אופן ההכנה:
הקצפת ביצים עם סוכר עד הקצפה בהירה.
הוספת שמן בזרם דק.
הוספת התפוחים המרובעים.
הוספת קמח, אבקת אפייה, סודה שתייה, מלח, יחד עם הפירות היבשים.
לערבב הכול יחד.
לצקת הכול בתוך תבנית אינגליש קייק.
לפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים דק.
לאפות בתנור מחומם ל- 165 מעלות כ- 40-45 דקות.
כאשר העוגה קרה, לפזר אבקת סוכר.
צילום דרור כץ